Ψυχραμία συνιστά ο Αγγέλου, έλλειψη οργάνωσης παραδέχθηκε ο Χέρμπερτ
Σε πελάγη ευτυχίας ...έπλεε ο Βαγγέλης Αγγέλου αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι «πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα». Από την άλλη πλευρά, ο Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν απογοητευμένος από τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας του. «Παίξαμε ανοργάνωτα» σχολίασε συγκεκριμένα.
89
Σε πελάγη ευτυχίας …έπλεε ο Βαγγέλης Αγγέλου αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι «πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα». Από την άλλη πλευρά, ο Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν απογοητευμένος από τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας του. «Παίξαμε ανοργάνωτα» σχολίασε συγκεκριμένα.
Για το παιχνίδι και την εμφάνιση των παικτών του ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε:
«Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Χρειαζόμασταν κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης και τα καταφέραμε μια χαρά. Ο Aρης ήταν κουρασμένος από τον αγώνα της Ευρωλίγκα με τη Φενέρ, αλλά αυτό δεν μειώνει την επιτυχία μας. Οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί και κάλυψαν και το κενό του Ταπούτου, που ταλαιπωρείται από ίωση. Στόχος μας είναι η σωστή διαχείριση του αποτελέσματος».
Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Δημήτρης Παπανικολάου έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμος να παίξει. Φυσικά στην «Ένωση» περιμένουν πως και πως την επιστροφή του, ενώ ο Αγγέλου αποκάλυψε ακόμη ότι αναζητά έναν κοινοτικό γκαρντ.
«Ο Παπανικολάου κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα. Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Μπολιάζει… την ομάδα με τη σπίθα του πρωταθλητή. Περιμένουμε να μας βοηθήσει, αλλά δε βιαζόμαστε. Χρειάζεται προσοχή και οργάνωση στην αποθεραπεία του. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια το προηγούμενο δεκαήμερο. Προσπαθήσαμε να δανειστούμε για έξι μήνες τον Μπόγιαν Πόποβιτς, αλλά μετά τον τραυματισμό του Καμπέθας αναγκάστηκε η Μάλαγα να τον κρατήσει. Θέλουμε να πάρουμε παίκτη εφόσον αυτός δεν διαταράξει τις ισορροπίες μας» τόνισε ο τεχνικός της «Ένωσης».
Ακρως αντίθετα ήταν τα συναισθήματα του τεχνικού του Αρη, Γκόρντον Χέρμπερτ:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είχε μεγαλύτερη θέληση από εμάς και κέρδισε δίκαια. Δούλεψαν καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας για κορυφαίο τον Ουέσον. Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Στα τελευταία ματς δεν παίζουμε μπάσκετ. Εχουμε κακή εικόνα και παίζουμε τελείως ανοργάνωτα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442