Κυρίαρχοι οι Ρώσοι, ξεχώρισε ο Μπορίσφο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο κλειστού
Η Ρωσία ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στους άνδρες και στις γυναίκες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο κλειστού, που διεξήχθη στη Μόσχα το Σάββατο. Ξεχώρισε η νίκη του Γεβγένι Μπορίσοφ στα 60μ. με εμπόδια με 7.44, που αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, εθνικό ρεκόρ, καθώς και ρεκόρ διοργάνωσης.
Η Ρωσία ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στους άνδρες και στις γυναίκες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο κλειστού, που διεξήχθη στη Μόσχα το Σάββατο. Στους άνδρες οι Ρώσοι συγκέντρωσαν 67 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ισπανία 49β. και την Ιταλία 46β. Ξεχώρισε η νίκη του Γεβγένι Μπορίσοφ στα 60μ. με εμπόδια με 7.44, που αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη, εθνικό ρεκόρ, καθώς και ρεκόρ διοργάνωσης.
Στις γυναίκες η Ρωσία συγκέντρωσε 77βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Γερμανία με 53β. και στην τρίτη την Ισπανία με 50β.. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζοζεφίνα Ολια στα 60μ. με εμπόδια καθώς σημείωσε νέο ρεκόρ διοργάνωσης με επίδοση 7.93