Η παράδοση της Ρωσίας μπορεί να αποδειχθεί η αχίλλειος πτέρνα της, λέει ο «Λάζος»
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος άφησε πίσω του το κεφάλαιο Ντιναμό Μόσχας και μετά το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τετάρτη, στις 21:30 με την Εθνική θα αγωνιστεί μπροστά στους Ισπανούς φιλάθλους απέναντι στη Ρωσία των πολλών φίλων του. «Η παράδοσή της μπορεί να αποδειχθεί και η αχίλλειος πτέρνα της» τονίζει ο διεθνής σέντερ.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος άφησε πίσω του το κεφάλαιο Ντιναμό Μόσχας και μετά το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τετάρτη, στις 21:30 με την Εθνική θα αγωνιστεί μπροστά στους Ισπανούς φιλάθλους απέναντι στη Ρωσία των πολλών φίλων του.
«Η Ρωσία παίζει δυνατό, περιφερειακό παιχνίδι, γρήγορο και ανοιχτό με πολλά τρίποντα. Αυτό είναι και παράδοσή τους, αλλά παράλληλα μπορεί να αποδειχτεί και η αχίλλειος πτέρνα τους» δήλωσε ο διεθνής σέντερ για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης.
Και συμπλήρωσε:
«Περιμένω πολύ δυνατές κόντρες με τον φίλο μου τον Αλεξέι Ζεβροσένκο με αντίπαλο τη Ρωσία. Την αξία του Αντρέι Κιριλένκο τη γνωρίζουμε όλοι. Είδαμε τι έκανε με αντίπαλο τους Σέρβους. Σημείωσε 24 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ. Όταν όμως μια ομάδα στηρίζεται μόνο σε έναν παίκτη κάποια στιγμή θα έχει πρόβλημα. Ενώ οι Ρώσοι διαθέτουν ικανούς ψηλούς, δεν τους εκμεταλλεύονται. Ευτυχώς για μας τους κρατάνε έξω. Όσο για την παρουσία ενός Αμερικανού, του Χόλντεν στην πεντάδα τους, νομίζω πως μακροπρόθεσμα περισσότερο τους βλάπτει. Μια ομάδα πρέπει να χτίζεται με προοπτικές για το μέλλον. Ένας ξένος παίκτης σε μια ομάδα δεν παύει να είναι ένας ξένος παίκτης.»
Αναφορικά με τη νίκη της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, ο «Λάζος» σχολίασε:
«Η Εθνική ήταν πολύ καλή κόντρα στο Ισραήλ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και οι πρεμιέρες συχνά επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Από τη στιγμή που δεν έγινε η έκπληξη με το Ισραήλ, μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά.»
Στο τέλος, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως βρίσκεται στο επίκεντρο των ισπανικών ΜΜΕ λόγω της απόκτησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.