Ελεύθερος να πάει Παναθηναϊκό ο Ζίζιτς, οι Ισπανοί «στέλνουν» Τεόντοσιτς
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ τη λύση του συμβολαίου του με τον Αντριγια Ζίζιτς, κάτι που σημαίνει πως ο Κροάτης πλέον είναι και τυπικά ελεύθερος να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό. Εν τω μεταξύ, πολλά ΜΜΕ από το εξωτερικό παρουσιάζουν τον Μίλος Τεόντοσιτς ως παίκτη των «πρασίνων».
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ τη λύση του συμβολαίου του με τον Αντριγια Ζίζιτς, κάτι που σημαίνει πως ο Κροάτης πλέον είναι και τυπικά ελεύθερος να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό.
Εν τω μεταξύ, πολλά ΜΜΕ από το εξωτερικό παρουσιάζουν τον Μίλος Τεόντοσιτς ως παίκτη των «πρασίνων».
Ο νεαρός σέρβος γκαρντ, που εντυπωσίασε στο Ευρωπαϊκό U-20 με την Εθνική Σερβίας, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Αυτό, φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.
Πάντως, το «Solobasket» και η «El Mundo» παρουσιάζουν τον Τεόντοσιτς ως παίκτη του Παναθηναϊκού. «Οι Σέρβοι αναμιγνύουν το όνομα του Παναθηναϊκού, για να ανεβάσουν την τιμή του» ήταν η αντίδραση των «πράσινων».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας