Η επίσημη αγωνιστική πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερα αγχώδης για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατσαλένιο τελικά επικράτησαν με 3-2, στην 1η αγωνιστική της Α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Αρθροσκόπηση ο Σανμαρτεάν...
Η επίσημη αγωνιστική πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερα αγχώδης για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ατσαλένιο τελικά επικράτησαν με 3-2, στην 1η αγωνιστική της Α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση που έχει δημιουργήσει να σκοράρει στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Σουμ «καρδιοχτύπησε» τους 5.000 περίπου φιλάθλους του που βρέθηκαν στη Λεωφόρο.
Οι Σκάτσελ (18,64) και Σαπάνης (85) τα γκολ των νταμπλούχων. Για τους Κρητικούς σκόραραν οι Ταουσιάνης (3) και Αργέντης (26). ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Μίτου, Κυργιάκος, Μόρις, Μινχ, Μάριτς (46 Eπαλέ), Αντριτς (66 Σαπάνης), Κωνσταντινίδης (41 Μπικόφσκι), Σκάτσελ, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος.
Εν τω μεταξύ σε αρθροσκόπηση για αποκατάσταση ρήξης του έσω μηνίσκου του αριστερού γόνατος υποβλήθηκε σήμερα ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και ιατρό της ομάδας, Αργύρη Μήτσου, στο θεραπευτήριο Μetropolitan.
Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο παίκτης εξήλθε αυθημερόν αρχίζοντας αμέσως το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο προβλεπόμενος χρόνος επανόδου του στην αγωνιστική δράση είναι τρείς εβδομάδες, πράγμα το οποίο σημαίνει, ότι ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, θα επανέλθει στην ενεργό δράση το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.