Την Κυριακή το πρωί στις 8:30 το Παναθηναϊκό Στάδιο, θα ανοίξει της πύλες του, για να φιλοξενήσει το άθλημα της τοξοβολίας. Η Ευαγγελία Ψάρα θα αναμετρηθεί στις 5.45 μ.μ. με την Τζο Αν Γκαλμπρέιθ από την Αυστραλία.
Την Κυριακή το πρωί στις 8:30 το Παναθηναϊκό Στάδιο, θα ανοίξει της πύλες του, για να φιλοξενήσει το άθλημα της τοξοβολίας. Το υπέροχα ανακατασκευασμένο στάδιο, που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες το 1896 και η κατασκευή του χρονολογείται το 329 π.Χ, θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στην διεξαγωγή των αγώνων.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 128 αθλητές, 64 γυναίκες και 64 άνδρες, από 43 διαφορετικές χώρες της Υφηλίου. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν έξι αθλητές, η Ευαγγελία Ψάρα, η Ελπίδα Ρομάντζη, η Φωτεινή Βαβάτση, ο Απόστολος Νάνος, o Αλέξανδρος Καραγεωργίου και o Γεώργιος Καλογιαννίδης.
Μεγάλη μας ελπίδα για διάκριση αποτελεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Ψάρα, η οποία κατέλαβε την 8η θέση στο ατομικό αγώνισμα, στους αγώνες κατάταξης, που διεξάχθηκαν την Πέμπτη 12 Αυγούστου, στο προπονητικό κέντρο της Δεκέλειας στο Τατόι.
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία τοξοβόλος των αγώνων είναι ο Αμερικανός Μπατς Τζόνσον, 45 ετών, και μικρότερος ο Αυστραλός Τιμ Κουντίχι 16 ετών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.