Πήρε τα 13.700 εισιτήρια ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Στα χέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται τα 13.700 εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων», Γ.Μώραλης κατά τη σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για τα μέτρα ασφαλείας του ματς εξέφρασε την αντιθεσή του για την απόφαση Λιάνη, απαγόρευσης μετακινήσεων φιλάθλων.
Στα χέρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται τα 13.700 εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Ωστόσο ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Μώραλης κατά τη σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου ματς εξέφρασε την αντιθεσή του για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Λιάνη, να απαγορεύσει την μετακίνηση φιλάθλων.
«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάρουν εισιτήρια για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ακράτητο. Τέτοιες αποφάσεις δεν βοηθούν στην καταπολέμηση της βίας» είπε και συμπλήρωσε:
«Θα γίνουν συζητήσεις και διάλογος για να λυθεί το πρόβλημα. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα αντεθνικά συνθήματα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να πάρουν εισιτήρια για να το μεταξύ μας ματς καθώς θα εξαντληθούν από τους οπαδούς μας. Δεν νομίζω ότι είναι ώριμες οι συνθήκες για να κάθονται στην ίδια κερκίδα οπαδοί διαφορετικών ομάδων».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.