Τέλος στο εντυπωσιακό σερί των Σπερς έβαλαν οι Σίξερς που νίκησαν μέσα στο Σαν Αντόνιο με 83-77, στερώντας από τους γηπεδούχους την 14η συνεχόμενη νίκη τους. Συναρπαστική νίκη των Μάβερικς επί των Τίμπεργουλβς...
Τέλος στο εντυπωσιακό σερί των Σπερς έβαλαν οι Σίξερς που νίκησαν μέσα στο Σαν Αντόνιο με 83-77, στερώντας από τους γηπεδούχους την 14η συνεχόμενη νίκη τους. Ο Ντέρικ Κόλεμαν και ο Ερικ Σνόου πέτυχαν από 20 πόντους για την ομάδα της Φιλαδέλφεια, ενώ ο πρωτος πήρε και 11 ριμπάουντ.
Πολύ καλός για τους νικητές ήταν ο Κένι Τόμας με 12 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ από τους Σπερς ξεχώρισαν ο Χεντο Τούρκογλου με 16 πόντους και ο Τιμ Ντάνκαν που σημείωσε 11 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ.
Στην Ινδιανάπολη, ο Ζερμέν ΟΝιλ σημείωσε 26 πόντους και οδήγησε τους Πέισερς σε μία σημαντική νίκη επί των Χόρνετς με 91-84. Ο Τζαμάλ Τίνσλεϊ σημείωσε 18 πόντους για τους νικητές, ενώ από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης διακρίθηκαν ο Μπάιρον Ντέιβις με 35 πόντους και ο Πι Τζέι Μπράουν με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Στο Ντάλας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Μάβερικς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 119-112. Ο Στίβεν Νας είχε 20 πόντους και 13 ασίστ για τους γηπεδούχους, ενώ ο ο Φίνλεϊ πέτυχε 24 πόντους και ο Ντιρκ Νοβίτσκι 31. Από την ομάδα της Μινεσότα καλύτερος ήταν ο Σαμ Κασελ με 34 πόντους.
Στο Χιούστον, ο Στιβ Φράνσις με 17 πόντους οδήγησε τους Ρόκετς σε μία άνετη επικράτηση επί των Γιούτα Τζαζ με 84-63. Σημαντική βοήθεια στους γηπεδούχους προσέφερε και ο Κέλβιν Κάτο με 11 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ από τους Τζαζ ξεχώρισαν οι Στίβενσον και Κιριλένκο με 11 και 10 πόντους, αντίστοιχα.
Στο Σικάγο, οι Μπουλς γνώρισαν οδυνηρή ήττα από τους Σέλτικς με 88-77. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Πολ Πιρς με 33 πόντους, ενώ ο Ουόλτερ ΜακΚάρθι πέτυχε 11 πόντους και μάζεψε ισάριθμα ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους διασώθηκε ο Τζαμάλ Κρόφορντ με 16 πόντους.
Στο Λος Αντζελες, οι Σακραμέντο Κινγκς δυσκολεύθηκαν, αλλά τελικά επικράτησαν των γηπεδούχων Κλίπερς με 116-109. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Νταγκ Κρίστι με 22 πόντους και 10 ασίστ, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Μάικ Μπίμπι με 24 πόντους. Κορυφαίος των Κλίπερς ήταν ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ με 22 πόντους, ενώ οι Μαγκιτ και Ρίτσαρντσον πέτυχαν από 21.
Στο Ντιτρόιτ οι Πίστονς τα βρήκαν σκούρα, όμως κατάφεραν να επικρατήσουν των Ουόριορς με 99-93. Ο Μπίλαπς με 15 πόντους και 10 ασίστ, αλλά και οι Οκούρ και Χάμιλτον που πέτυχαν από 18 πόντους ήταν κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ από την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ ξεχώρισε ο Τζέισον Ρίτσαρντσον με 24 πόντους.
Στο Μέμφις, ο Στρομιλ Σουιφτ πέτυχε 14 πόντους και πήρε 15 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Γκρίζλις σε μία σπουδαία νίκη επί των Ορλάντο Μάτζικ με 112-103. Πολύ καλοί για τους νικητές ήταν ο Πο Γκασόλ και ο Μάικ Μίλερ με 17 πόντους έκαστος, ενώ από τους Μάγους διακρίθηκε ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι με 34 πόντους.
Τέλος, στο Ντένβερ ο Στέφεν Τζάκσον με 25 πόντους αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της νίκης που σημείωσαν οι Ατλάντα Χοκς επί των Νάγκετς με 84-76. Επίσης ο Αμπντουρ Ραχίμ πέτυχε 17 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ για τους νικητές, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Καρμέλο Αντονι με 26 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.