Στη Θεσσαλονίκη ο Γαρπόζης, υπογράφει την Παρασκευή
Εφθασε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Αλ.Γαρπόζης, που την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. «Δεν επέλεξα τυχαία τον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα στην οποία έχουν κάνει καλή παρουσία οι συμπατριώτες μου».
Εφθασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Αλέξης Γαρπόζης, που την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
Τον παίκτη συνόδευε ο μάνατζερ του Αγαθοκλής Αγαθοκλέους και τον ανέμεναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Παπαβραμίδης, ο μάνατζερ Δημήτρης Καρύδας και τα δημοσιογραφικά συνεργεία.
Συμπτωματικά την ίδια ώρα άφιξης του Κύπριου ποδοσφαιριστή, ήρθε και ο τέως πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, που φωτογραφήθηκε με τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο και καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Αλέξης Γαρπόζης μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε:
«Ευχαριστώ τους κ. Παγώνη, Γούμενο, Παπαβραμίδη και τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Αναστασιάδη, που βοήθησαν με την συγκατάθεση τους να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ξέρω σε ποιά ομάδα έρχομαι και δεν είναι τυχαία η επιλογή μου. Δεν επέλεξα τυχαία τον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα στην οποία έχουν κάνει καλή παρουσία οι συμπατριώτες μου. Μιλάω τακτικά με τους Εγκωμίτη, Βοσκαρίδη και Γιασεμάκη και ξέρω το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τους στόχους και οι στόχοι αυτοί είναι συνυφασμένοι με τους δικούς μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και προοπτικές και με την δουλειά πιστεύω πως θα δικαιωθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται».
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής το απόγευμα παρουσιάστηκε στην προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ έγινε δεκτός από τον Αγγελο Αναστασιάδη και μεθαύριο θα υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μακεδονίας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.