Φτωχό και…. λευκό 0-0 για την ΑΕΚ κόντρα στην Κασσάνδρα
Αποδίδοντας απογοητευτικό θέαμα, ΑΕΚ και Κασσάνδρα έμειναν στο 0-0, στον επαναληπτικό αγώνα για την Α φάση του Κυπέλλου, που έγινε στο «Νίκος Γκούμας», με την «Ένωση» να παίρνει βέβαια το εισιτήριο της πρόκρισης. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα...
Αποδίδοντας απογοητευτικό θέαμα, ΑΕΚ και Κασσάνδρα έμειναν στο 0-0, στον επαναληπτικό αγώνα για την Α φάση του κυπέλλου, που έγινε στο «Νίκος Γκούμας».
Βέβαια, η «Ένωση» πήρε την πρόκριση χάρη στο 2-0, σκορ με το οποίο είχε κερδίσει στην Χαλκιδική και που ουσιαστικά της είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που βρίσκεται στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Champions League, Γκενκ, συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετούς μη βασικούς, προκειμένου να ξεκουράσει και να προφυλάξει τους παίκτες του, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και της συνάντησης με την Γκενκ στο Βέλγιο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Κώστας Λούδης, παλιά δόξα του ελληνικού πόλο και νυν τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, αποθέωσε την Ελλάδα για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί είναι το φαβορί για το χρυσό.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.