Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου καθώς, χθες Πέμπτη, το απόγευμα στην περιοχή Γέρι της Λευκωσίας βρέθηκε νεκρό, στο διαμέρισμα που διέμενε με την μητέρα του, ένα αγοράκι, μόλις 12 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγοράκι έφερε τραύματα από μαχαίρι ενώ στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε και η μητέρα του, σε αναίσθητη κατάσταση.Το αγοράκι φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε από τις αρχές, σοβαρά τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή της.
Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.
Στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας βρέθηκε και ο σύζυγος της μητέρας ενώ έσπευσε και ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα από την Ρωσία, παντρεμένη με Ελληνοκύπριο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας