Στο σημείο του κατεστραμμένου οδικού άξονα στην Καλλιτεχνούπολη πήγε η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου
Αναλυτική αξιολόγηση της κατάστασης προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες προπαρασκευαστικές εργασίες για την τοποθέτηση της γέφυρας Μπέλεϋ στο κατεστραμμένο δρόμο στην Καλλιτεχνούπολη.
Στο σημείο του κατεστραμμένου οδικού άξονα από την κακοκαιρία «Erminio» στην Καλλιτεχνούπολη βρέθηκε σήμερα η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Δημήτρη Δαμάσκο, καθώς και τους Προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου, πραγματοποιήθηκε αναλυτική αξιολόγηση της κατάστασης και των τεχνικών δεδομένων, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες προπαρασκευαστικές εργασίες για την τοποθέτηση της γέφυρας Μπέλεϋ, η οποία αποτελεί την άμεση λύση για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας και της πρόσβασης στην περιοχή.
Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, προσθέτει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, «παραμένει σε διαρκή και στενή συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, κινητοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο και ανθρώπινο δυναμικό, σε συντονισμό με αιρετούς, υπηρεσιακά στελέχη, τον Στρατό και την Κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν η ασφαλής και απρόσκοπτη πρόσβαση των κατοίκων στην περιοχή».
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Κυριάκι Βοιωτίας – Επιχειρούν τρία ελικόπτερα
- Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για ξυλοδαρμό της συζύγου του μπροστά στο 3χρονο παιδί τους
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΚΟ υπό το άγχος για τα «γαλάζια» ποσοστά και το βάρος των ποινικών διώξεων για ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΚΚΕ για επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Μας θυμίζει τι σημαίνουν για τους λαούς οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Νέα εποχή για την παραλία της Φρεαττύδας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442