Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Με προορισμό το Τόρουν της Πολωνίας αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/03) η Εθνική ομάδα στίβου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ομάδα αποτελείται από επτά αθλητές και αθλήτριες, καθώς την παραμονή της αναχώρησης προέκυψε απρόοπτο με τη Δήμητρα Τσουκαλά, η οποία τέθηκε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση για τα 60 μέτρα.
Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε με την πτήση 872 της Aegean στις 15:50 με πρώτο σταθμό τη Βαρσοβία, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Τόρουν, την πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Μαρτίου. Η επιστροφή της αποστολής έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας (23/03), στις 21:50, με την πτήση Α873.
To κλίμα ήταν χαρούμενο με τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Μίλτο Τεντόγλου, να προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τους ζήτησαν μία selfie ή μοιράστηκαν μαζί τους μία κουβέντα.
Και οι δύο άλλωστε είναι τα φαβορί της ομάδας για μετάλλιο, καθώς ο Καραλής έχει τη 2η καλύτερη επίδοση από όσους αγωνιστούν στον τελικό του επί κοντώ και ο Τεντόγλου την 4η.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.
LIVE: Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5 HD.
LIVE: Λίβερπουλ – Γαλατασαράι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Γαλατασαράι για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Μπορεί η Νιούκαστλ να ισοφάρισε 2-2, όμως μετά άνοιξαν οι ουρανοί στο «Καμπ Νου». Η Μπαρτσελόνα έγινε καταιγίδα, το ημίχρονο έληξε 3-2 και μετά σε 16’ πέτυχε τρία γκολ. Το 7-2 στο 72’.