Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος του MLS και επικράτησε των Βανκούβερ Γουάιτκαπς με 3-1, κατακτώντας έτσι το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.
Αυτός ήταν ακόμα ένας τίτλος για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος συνεχίζει τη συλλογή τους, φτάνοντας πια τους 48 έχοντας αγωνιστεί Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ Μαϊάμι και φυσικά την Εθνική Αργεντινής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.