Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός: Υποδέχεται τη σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο Καραϊσκάκη!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (26/11, 22:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο σπουδαίο ματς του Champions League – Με όλα τα «όπλα» του ο Μεντιλίμπαρ, sold out ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (26/11, 22:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πέμπτη αγωνιστική της League Phase του Champions League και το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν ήδη ανακοινώσει sold out.
Οι Πειραιώτες (32η θέση, 2 βαθμοί) προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Αϊντχόφεν πριν από 15 μέρες, ενώ η Βασίλισσα (9η θέση, 9 βαθμοί) γνώρισε την ήττα από τη Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ.
Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για τη μεγάλη μάχη
Το βράδυ της Τρίτης (25/11) οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα. Σε αυτή βρίσκεται ο νεαρός Μπότης, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Πασχαλάκη στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.
Στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται επίσης ο Πνευμονίδης, αλλά και οι Μπρούνο και Γκαρθία, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αντίστοιχη αποστολή για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Με πολλές και σημαντικές απουσίες ήρθε στην Ελλάδα η Ρεάλ Μαδρίτης, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι Τιμπό Κουρτουά και Ντιν Χάουσεν δεν ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, αφού αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν θα είναι διαθέσιμοι.
Ο Βέλγος κίπερ έμεινε εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ ο 20χρονος στόπερ δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων πριν από την αποχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/2) έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Κλέιτον Φερνάντες Σίλβα. - «Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να σκοράρω πολλά γκολ»», τόνισε στις δηλώσεις του.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Μάριο Ηλιόπουλο και αποκάλυψε όσα έγιναν στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών στην Πορτογαλία. Ολλανδία – Ιταλία το άλλο ματς της τετράδας.
Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λίγο μετά το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό του διαιτητή Ντάνι Μάκελι, στο φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.