Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλει να ολοκληρώσει την πορεία της με άλλη μία νίκη, μετά το 3-2 επί της Σκωτίας, στο οποίο είχε ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.
Ο 17χρονος σκόραρε μετά από ασίστ του Τεττέη για να κάνει το 2-0, ενώ λίγο νωρίτερα έκανε ένα μεγάλο λάθος, το οποίο παραλίγο να οδηγήσει στην ισοφάριση των Σκωτσέζων, ωστόσο ο ίδιος απέτρεψε το γκολ, σταματώντας δύο φορές τον Άνταμς.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πανηγύρισε έντονα την ενέργειά του, και η UEFA τον αποθέωσε μέσω βίντεο στα social media, κάνοντας το σχόλιο: «Ο Καρέτσας δουλεύει σκληρά για την ομάδα του».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!
Διπλή γιορτή για τον Χρήστο Μουζακίτη ανήμερα των Χριστουγέννων, με το transfermarkt να καταγράφει ότι είναι και ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην Ευρώπη που έχει γεννηθεί στις 25 Δεκεμβρίου.