Τέταρτη σερί νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε της Φράιμπουργκ στην «BayArena» με 2-0 για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.
Οι «ασπιρίνες» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Έρνεστ Πόκου στο 22ο λεπτό. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί χωρίς όμως να καταφέρουν να φέρουν τον αγώνα σε ισορροπία.
Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Κάσπερ Γιούλμαντ ανέβασε την απόδοσή του και στο 52ο λεπτό της συνάντησης ο Έντμοντ Ταπσόμπα έκανε το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως τα «πουλάρια» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λίνχαρτ.
Υπενθυμίζεται ότι η Λεβερκούζεν φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στις 20 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.