Ο Κώστας Παπανικολάου καρφώνει εντυπωσιακά μπροστά στον Όσμαν (vid)
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +15. Στην πρώτη περίοδο οι Ερυθρόλευκοι χάρισαν και θέαμα, με τον Κώστα Παπανικολάου στα μέσα του δεκαλέπτου να κάνει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά στον Τσέντι Όσμαν.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε τα βήματα και κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο καλάθι του Παναθηναϊκού για το 14-5, παρά την προσπάθεια του Τούρκου φόργουορντ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παπανικολάου στο πρώτο δεκάλεπτο είχε πέντε πόντους, με /2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ σε 9:52 λεπτά συμμετοχής.
Ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με νεαρό φίλο των Κρητικών να... λυγίζει όταν μαθαίνει από τον πατέρα του ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη Betsson με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).