Μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan GBL, ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Μικρόπουλος, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τζανμάρκο Ποτσέκο, που ακούστηκε για τη θέση του προπονητή, κάνοντας αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του «Ιστορικού» ανέφερε πως υπήρξε συμφωνία με τον Ιταλό, ο οποίος ωστόσο το μετάνιωσε και τελικά δεν υπήρξε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τους Κρις Χουγκάζ και Νίκο Καραγιάννη που έχουν αναλάβει προσωρινά την ομάδα, μετά την απόλυση του Παβίσεβιτς, ενώ πρόσθεσε ότι θα κινηθούν και για ενίσχυση στο ρόστερ, πέρα από προπονητή.
Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Μικρόπουλου:
«Δεν θέλω να κρύβομαι, όμως αν θέλετε να μάθετε για ποιον λόγο δεν προχώρησε, πρέπει να ρωτήσετε την άλλη πλευρά. Είχαμε συμφωνήσει, αλλά υπαναχώρησε! Τον προτιμήσαμε για τον χαρακτήρα του, για να δώσει τη φλόγα και το έναυσμα στην ομάδα. Έχει αυτή την «τρέλα» που θέλαμε. Είχαμε έρθει σε συμφωνία. Δεν υπήρχε κάτι γραπτό, βέβαια. Πάμε για τα επόμενα. Ο Ποτσέκο μετάνιωσε».
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κρις Χουγκάζ και τον Νίκο Καραγιάννη που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Η ομάδα ψάχνει προπονητή και είναι σε επαφές. Ελπίζω να καταφέρουμε μέσα στην εβδομάδα να ανακοινώσουμε κάτι. Χρειάζονται 1-2 αλλαγές στο ρόστερ, είναι θέμα προπονητή. Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε ο Πανιώνιος να μην απογοητεύσει τον κόσμο του. Ο Κρις Χουγκάζ θα κοουτσάρει και στο ματς με την Μπουντούτσνοστ».
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Τον ρόλο που έπαιξε ο Ράφα Μπενίτεθ και η σχέση που έχει μαζί του αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέδειξε ο Μούσα Σισοκό στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
Το γιορτινό σκηνικό που στήθηκε την Κυριακή (1/2) στο κατάμεστο Nick Galis Hall, η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και η παρουσία του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει πως ο Άρης είναι στον σωστό δρόμο για να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Ματέο Νταμς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Αλ Αχλί για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού.
Το κλίμα για τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό είναι «βαρύ» μετά την ήττα από τον Άρη Betsson, ωστόσο σύμφωνα με τους Τούρκους ο συμπατριώτης τους δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των πράσινων.