Σε γυναικοκτονία κατέληξε μια ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αφού μετά από εννέα μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό έχασε τη μάχη με τη ζωή η 53χρονη που είχε κακοποιηθεί από τον σύζυγό της.
Ζώντας σε ένα παράπηγμα κολαστήριο, χωρίς ρεύμα και νερό, η 53χρονη, εκτός από τη δύσκολη καθημερινότητά της, έπρεπε να αντέχει και τη βάναυση συμπεριφορά του άντρα της, ο οποίος τη φόρτωνε με σκληρές, υπαίθριες εργασίες και… ξύλο.
Τον καθημερινό Γολγοθά που βίωνε στο πλευρό ενός βίαιου, κακοποιητικού συζύγου περιέγραψαν οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας.
Μιλώντας στο STAR η ανιψιά του θύματος είπε: «Την έβριζε, την εκμεταλλευόταν, τη χτυπούσε είτε με τα χέρια, είτε με λοστούς, είτε με ξύλα, με καδρόνια, με ό,τι έβρισκε τέλος πάντων το έκανε όπλο και τη χτύπαγε κι η γυναίκα ζούσε με φόβο με τρόμο… Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τιμωρία ικανή να “σωφρονίσει” τέτοιους εγκληματίες».
Από την πλευρά του, ο ξάδερφος της άτυχης γυναίκας, περιέγραψε τι του είχε πει η ίδια για τα βασανιστήριά της: «Μου είπε “με το σίδερο με χτυπάει παντού και όπου με πάρει, δεν έχει στο κεφάλι… όπου με πάρει το σίδερο”, έτσι μου είπε έτσι λέω. Την κοπάνησε. Δεν είναι η πρώτη φορά που την κοπανάει. Αυτή είναι η αλήθεια.».
Στη φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο σύζυγός της
Ο 65χρονος σύζυγός της αρχικά ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του έπεσε και χτύπησε, ενώ έκανε δουλειές στην ύπαιθρο.
Ωστόσο, μια ανώνυμη καταγγελία στις αρχές για το βίαιο παρελθόν του ήταν η αφορμή για να τρέξουν οι έρευνες με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα να συλληφθεί.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.