Ο Γουίλιαν έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή στην πατρίδα του.
Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε ανάρτησή του στα social media, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αναμένεται να φτάσει άμεσα στη χώρα του, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Γκρέμιο.
Η σχετική ανάρτηση:
🚨🔵⚫️ Willian will travel today to Brazil in order to undergo medical and sign in as new Gremio player!
Ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει παράλληλα πως ο Γουίλιαν θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.
Ο Γουίλιαν επιστρέφει στην πατρίδα του μετά το πέρασμά του από Κορίνθιανς, Σαχτάρ, Ανζί, Τσέλσι, Άρσεναλ, Φούλαμ και Ολυμπιακό, έχοντας 787 ματς καριέρας, με 115 γκολ και 151 ασίστ.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12