Φωτιά σε γνωστό beach bar στην παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, 30 Αυγούστου.
Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από λουόμενους της περιοχής, όπου ενημέρωσαν την πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο κατέφθασαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, όπως και κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ.
Παρά, σύμφωνα με το onprevezanews.gr, την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, το beach bar τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες που προκλήθηκε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας