Αναστάτωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω διαρροής φυσικού αερίου
Διαρροή φυσικού αερίου στο παλαιό πάρκινγκ Ρ1 του «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι
Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε, σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών στο παλαιό πάρκινγκ P1 (στάθμευση μικρής διάρκειας) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανέγερσης του νέου πολυώροφου πάρκινγκ του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 15:00 κατά τη διάρκεια εργασιών, εργάτες «τρύπησαν»τον αγωγό του φυσικού αερίου. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό ενημερώθηκε η εταιρεία αεροδρομίου και σε συνεργασία με την Τροχαία προχώρησαν σε απαγόρευση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο των αφίξεων.
Όταν ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο σημείο που προκλήθηκε η διαρροή και η εκτόνωση του αερίου στον αγωγό, οι αΑχές προέβησαν σε άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
- Συνταγή: Νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτέδες
- Οι αλλαγές που έρχονται σε επιδόματα κυοφορίας και λοχείας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο Φυλής – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442