Χανιά: Νέα καταγγελία για ασέλγεια σε 11χρονο αγόρι για τον γιατρό της κατασκήνωσης
Ο γιατρός πλέον αντιμετωπίζει νέο κατηγορητήριο αφού η αρχική κατηγορία από πλημμέλημα αναβαθμίστηκε σε κακούργημα.
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 63χρονος γιατρός της παιδικής κατασκήνωσης στα Χανιά που κατηγορείται και για ασέλγεια σε αγοράκι 11 ετών, πέρα από την περίπτωση ενός κοριτσιού 14 ετών.
Ο γιατρός πλέον αντιμετωπίζει νέο κατηγορητήριο αφού η αρχική κατηγορία από πλημμέλημα αναβαθμίστηκε σε κακούργημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι χτύπησε στην κατασκήνωση και πήγε στον γιατρό. Το κορίτσι ανέφερε πως όταν πήγε να την εξετάσει ο γιατρός, την θώπευσε σε άλλα σημεία του σώματός της που δεν επιτρεπόταν.
Στη δικογραφία προστέθηκε μια ακόμη καταγγελία – σοκ. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα αγοράκι μόλις 11 ετών, το οποίο έκανε διακοπές, το ίδιο χρονικό διάστημα, στην ίδια κατασκήνωση. Τώρα ο γιατρός κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.
«Η υπόθεση επανεισήχθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να ασκηθεί νέα δίωξη μαζί με μία νέα κατηγορία που αφορά ένα παιδί και άπτεται του γεγονός ότι στα πλαίσια εξέτασης ακούμπησε το παιδί στη γενετήσια περιοχή» δήλωσε ο Μιχάλης Στεφανογιάννης, δικηγόρος του γιατρού.
Στην πρώτη περίπτωση το κορίτσι είχε αποκαλύψει στους γονείς του σύμφωνα με τα STAR πως κατά την εξέταση για ένα μικροτραυματισμό στην πλάτη της, ο γυναικολόγος, ο οποίος εκτελούσε χρέη γιατρού στη συγκεκριμένη κατασκήνωση, την θώπευε σε σημεία που δεν δικαιολογούσε η ιατρική πράξη. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όσα του αποδίδονται , υποστηρίζοντας πως παρούσα στην εξέταση ήταν και νοσηλεύτρια.
Τι ισχυρίστηκε ο γιατρός για την υπόθεση της 14χρονης
«Εκείνη επέμενε να την εξετάσω. Ήταν η δεύτερη φορά που ήρθε στο ιατρείο, αναφέροντας ότι συνέχιζε να πονάει. Για μένα ήταν ξεκάθαρη εξαρχής η εικόνα της, δεν ζήτησα να την ξαναδώ, δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό .Της είπα να πάει να διασκεδάσει με τις φίλες της» ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος γιατρός.
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442