Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (ACG) δεν διοργανώνει ούτε συμμετέχει στο εκπαιδευτικό ταξίδι στο Ισραήλ, διευκρινίζει το Deree μετά το δημοσίευμα για αντιδράσεις φοιτητών και αποφοίτων του.
«Η σχετική πρόσκληση κοινοποιήθηκε σε συγκεκριμένο αριθμό φοιτητών ως εξωτερική ακαδημαϊκή ευκαιρία και η κοινοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής ελευθερίας και της διαφανούς ενημέρωσης, που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη λειτουργία μας», εξηγεί το Deree.
«Αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία του θέματος και εξετάζουμε με προσοχή τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί από μέλη της φοιτητικής κοινότητας», τονίζει το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.
«Κύριο μέλημά μας παραμένει η ασφάλεια των φοιτητών μας και η διατήρηση ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τον ανοιχτό διάλογο, την πολυφωνία και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα», καταλήγει το Deree.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας