Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Ιουλίου, αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η επιχείρηση υλοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της ΔΑΟΕ, της ΕΚΑΜ, καθώς και αστυνομικού σκύλου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από έγκλειστους.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κελιά, συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα, καθώς -κατά περίπτωση- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ηρωίνη, βάρους 1,5 γραμμαρίων,
κοκαΐνη, βάρους 0,4 γραμμαρίων,
«SHISHA», βάρους 2,3 γραμμαρίων,
6 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων και
συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας