Συγκεκριμένα όπως μεταφέρουν οι ρεπόρτερ Μπρούνο Αντράντε και Ντιόγκο Μάρκες στο maisfutebol και το CNN Portugal η ομάδα της Λισαβόνας στρέφεται στην περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ του ΠΑΟΚ, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αργεντίνου Τιάγκο Αλμάντα από την Μποταφόγκο». Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, οι «αετοί της Λισαβόνας» έφτασαν να προσφέρουν 28 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο Κωνσταντέλιας ενδιαφέρει τους αετούς της Λισαβόνας και πλέον εξετάζεται ως εναλλακτική επιλογή, μετά από τρεις γεμάτες σεζόν με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Απόφοιτος των ακαδημιών του Δικεφάλου του Βορρά, ο Κωνσταντέλιας μετρά 27 γκολ και 13 ασίστ σε 146 συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας, ενώ έχει κατακτήσει δύο τίτλους: ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Μπενφίκα παραχώρησε και τον Ορκούν Κιοκτσού στην Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, γεγονός που καθιστά την ενίσχυση, βασική προτεραιότητα για τον Ρουί Κόστα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι…».
Να προσθέσουμε ότι η σελίδα Diario de transferencias στο Χ, απου αναπαράγει τις πληροφορίες, υποστηρίζει ότι οι αξιώσεις του ΠΑΟΚ για να παραχωρήσει τον «Ντέλια» κυμαίνονται από 20 έως 25 εκατομμύρια ευρώ.
🚨 Benfica está interessado em garantir a contratação de Giannis Kostantelias, avança o jornalista Bruno Andrade na @cnnportugal. O PAOK quer uma verba entre os 20 e os 25 milhões de euros pelo médio de 22 anos, adianta a mesma fonte. O atleta fez 10 golos em 47 jogos pelo PAOK… pic.twitter.com/ox8jWFqoGy
— Diário de Transferências (@DTransferencias) July 15, 2025
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).