Ο Θοδωρής Βλάχος, λίγο μετά την πρώτη νίκη της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης επί της Κίνας με 25-6 μίλησε για την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και για το ματς – πρόκληση κόντρα στην Κροατία.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» σχολίασε την εύκολη νίκη κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έρχεται και θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Βλάχος:
«H Κίνα είναι αρκετά αδύναμη, όλα φαίνονται όμορφα και ωραία, δεν αισθανθήκαμε καλά για τον τρόπο που χάσαμε.
Κανείς δεν δίνει το μετάλλιο από την πρώτη αγωνιστική. Να παρουσιαστούμε όσο πιο καλοί γίνεται στα κρίσιμα παιχνίδια. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Κροατία.
Το βλέπουμε σαν παιχνίδι – πρόκληση, πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πάντα συζητάμε με τους παίκτες, ακολούθησε βίντεο, τα λάθη… Μερικά πράγματα επαναλαμβάνονται, όλοι χρειαζόμαστε την επανάληψη.
Δεν μπήκαμε δυνατά στο προηγούμενο ματς και μας στοίχισε. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι με ενέργεια στα επόμενα».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Κηφισιάς Σεμπάστιαν Λέτο μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το δεύτερο πέναλτι του δικεφάλου.
Για το όραμα που του έδωσε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης και πώς κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρέα Τρινκιέρι κατά την παρουσίασή του από τον δικέφαλο. Οι στόχοι που έθεσε.