Η ΑΕΚ έδωσε το Σάββατο (28/6) την πρώτη της φιλική αναμέτρηση, επικρατώντας της ερασιτεχνικής Βέστχοκ με το 6-0. Ο Μάρκο Νίκολιτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.
Η δουλειά πλέον συνεχίζεται, με τον Σέρβο τεχνικό να βλέπει τον Φελίπε Ρέλβας να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση, μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ένωση. Μαζί προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο Άντονι Μαρσιάλ.
Γύρισε και ο Λιούμπιτσιτς
Παράλληλα, στην δράση επανήλθε και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια ώστε να παντρευτεί, με τον Σέρβο να επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις και να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Εκτός έμειναν οι Έρικ Λαμέλα και Μόουζες Οντουμπάτζο, οι οποίοι ακολουθούν ατομικές θεραπείες, καθώς και ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.