Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργείται ο Μπέλινγκχαμ, επιστρέφει σε τρεις μήνες
Εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο τρίμηνο θα μείνει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στον ώμο του.
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο σούπερσταρ της «Βασίλισσας» θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον ώμο εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, από τις 5 Νοεμβρίου του 2023 όταν είχε υποστεί εξάρθρωση του αριστερού ώμου.
Επιστρέφει τέλη Οκτώβρη
Όπως τονίζει την Πέμπτη η «AS», έχουν περάσει ήδη 100 αγώνες για τον Άγγλο διεθνή χαφ (17 με την Αγγλία και 83 με τη Ρεάλ) και ο πόνος παραμένει εκεί. Έτσι, αποφασίστηκε πως θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να διορθωθεί οριστικά το πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως ο Μπέλινγκχαμ θα μείνει εκτός μέχρι και τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες, δηλαδή θα χάσει μέχρι και τους 10 πρώτους αγώνες της χρονιάς.
«Έχω προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ελπίζω να είναι μετά τον τελικό. Περίμενα πολύ καιρό και η υπομονή μου εξαντλείται. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές… όλοι ήταν απίστευτοι, βοηθώντας με τόσο πολύ σε κάθε παιχνίδι. Αλλά θέλω να νιώθω ελεύθερος τώρα», είχε δηλώσει ο Άγγλος μετά το ματς της Ρεάλ με την Πατσούκα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών