Φωτιά ξέσπασε στο νοτιοανατολικό τμήμα της Νέας Χιλής στην Αλεξανδρούπολη, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και αραιό δάσος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-evros, η φωτιά προκλήθηκε πιθανότατα από κεραυνό κατά τη διάρκεια της έντονης καταιγίδας που έπληξε την περιοχή νωρίτερα.
Κοντά σε σπίτια
Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα, με τις φλόγες να επεκτείνονται γρήγορα εξαιτίας των ανέμων και της ξηρής βλάστησης.
Κατά τις ίδιες πηγές, η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και έχει σημάνει συναγερμός για την προστασία των σπιτιών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.