Βρούτσης: «Δεν απαιτείται κοινή παρουσία Γιαννακόπουλου–Αγγελόπουλων»
Νέες δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Βρούτσης ενόψει της συνάντησης με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που ξεκαθάρισε πως δεν απαιτείται κοινή παρουσία Αγγελόπουλων–Γιαννακόπουλου.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στο Action24 ενόψει της συνάντησης με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και διευκρίνισε πως δεν απαιτείται η κοινή παρουσία τους.
«Περιμένουμε τους ιδιοκτήτες. Η σύμπτωση της ώρας είναι δεύτερο ζήτημα. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, ανεξαρτήτως ώρας», ανέφερε συγκεκριμένα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.
Όσα είπε ο Γιάννης Βρούτσης
«Έχω καλέσει τους ιδιοκτήτες αυτοπροσώπως να είναι στο γραφείο μου το μεσημέρι. Από τις 15:00 και μετά. Τι επιδιώκω ως πολιτεία; Επιδιώκουμε να δούμε και να βγουν προς την κοινωνία καθαρές δηλώσεις των δύο παραγόντων. Πολύ καθαρά, με ειλικρίνεια, διακριτά ο καθένας να πει ότι θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Η παρουσία πρέπει να είναι στο γραφείο μου μετά τις 15:00. Περιμένουμε τους ιδιοκτήτες. Η σύμπτωση της ώρας είναι δεύτερο ζήτημα. Αυτό που θέλουμε είναι οι δηλώσεις πως θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί.
Μετά τις 15:00 περιμένουμε τους ιδιοκτήτες για να γίνει αυτή η δήλωση. Η καθαρή τοποθέτηση με ειλικρίνεια. Ώστε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με κανόνες ευπρέπειας χωρίς τοξικότητα. Το προαπαιτούμενο είναι να έρθουν. Η προτεραιότητα είναι η δήλωση. Όλα τα άλλα δε με αφορούν και δεν είναι προτεραιότητα. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, ανεξαρτήτως ώρας».
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.