Ο θρυλικός Λευτέρη Πετρούνιας κατέκτησε στη Λειψία το όγδοο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης.
Ο «άρχοντας των κρίκων» ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Τούρκο, Αντέμ Ασίλ, με 14.400 βαθμούς και μεγάλωσε την πλούσια συλλογή του, η οποία αποτελείται πλέον από τρία Ολυμπιακά μετάλλια, τρεις παγκόσμιους τίτλους και τον αριθμό-ρεκόρ των οκτώ ευρωπαϊκών τίτλων.
Οι δύο αθλητές ανέβηκαν μαζί στο βάθρο για την απονομή, δείχνοντας τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ