Ο θρυλικός Λευτέρη Πετρούνιας κατέκτησε στη Λειψία το όγδοο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης.
Ο «άρχοντας των κρίκων» ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Τούρκο, Αντέμ Ασίλ, με 14.400 βαθμούς και μεγάλωσε την πλούσια συλλογή του, η οποία αποτελείται πλέον από τρία Ολυμπιακά μετάλλια, τρεις παγκόσμιους τίτλους και τον αριθμό-ρεκόρ των οκτώ ευρωπαϊκών τίτλων.
Οι δύο αθλητές ανέβηκαν μαζί στο βάθρο για την απονομή, δείχνοντας τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Παρτιζάν που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague (20:30, NovaSports Prime) και θέλει διπλό που θα τον επαναφέρει γερά στο «κόλπο» της τετράδας.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (18:30) – Με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός (20:30), κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ