Ολυμπιακός: Αποχώρησε τραυματίας ο Βιλντόζα
Ο Λούκα Βιλντόζα αποχώρησε τραυματίας από τον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Χωρίς Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ο Ολυμπιακός στους τελικούς. Με τεράστιο πρόβλημα στη θέση του πλέι-μέικερ. Και στο φινάλε του game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τραυματία και τον Λούκας Βιλντόζα.
Ναι, αυτό το παράξενο σύννεφο του Ολυμπιακού που όταν προκύπτει ένας τραυματίσμος σε μια θέση, ακολουθεί ο επόμενος. Ο Βιλντόζα τραυματίστηκε σε ένα σουτ.
Αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα δίνοντας την εντύπωση για πρόβλημα μυικής φύσεως. Προφανώς σύντομα ο Αργεντινός γκαρντ θα χρειαστεί απεικονιστικές εξετάσεις.
Και βέβαια να φανεί αν και κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το game 2. Για το αν θα μπορεί να βοηθήσει την Κυριακή στο ΣΕΦ. Ο Βιλντόζα έπαιξε 18:36 με 1/7 δίποντα (0/5 τρίποντα).
Δείτε το βίντεο με τη φάση:
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442