Κρήτη: Άγρια κακοποίηση σκύλου στο Ηράκλειο – Τον πυροβόλησαν και του έσπασαν κόκκαλα
Η μικρόσωμη σκυλίτσα, η οποία από θαύμα είναι ακόμη ζωντανή, βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη, με τα κόκκαλα στο ένα της πόδι να είναι κυριολεκτικά θρυμματισμένα
Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης σκύλου σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, στην Κρήτη, με τους κτηνιάτρους να εντοπίζουν από σπασμένα κόκκαλα μέχρι και σφαίρα.
Η μικρόσωμη σκυλίτσα, η οποία από θαύμα είναι ακόμη ζωντανή, βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη, με τα κόκκαλα στο ένα της πόδι να είναι κυριολεκτικά θρυμματισμένα, ενώ στο άλλο πόδι το κόκκαλο φαίνεται εκτεθειμένο. Παράλληλα, στο σώμα της βρέθηκαν και σκάγια, τα οποία επιβεβαιώνουν πυροβολισμό, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Ακτινογραφία από το σκυλί που δέχθηκε την άγρια επίθεση
Ακτινογραφία από το σκυλί που δέχθηκε την άγρια επίθεση
Ο δράστης της ακραίας κτηνωδίας παραμένει άγνωστος, τη στιγμή που η δίχρονη σκυλίτσα, με τρία πόδια πλέον, παλεύει να επανέλθει.
Μέσα από σχετική ανάρτηση, γίνεται και έκκληση για επιθέματα, γάζες, betadine scrub και famactive silver spray.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας