Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται αυτή την ώρα τη Χάιντενχαϊμ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει από νωρίς το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Πιέρινγκερ στο 16ο λεπτό της συνάντησης με πέναλτι.
Τα πράγματα συνέχισαν να εξελίσσονται άσχημα για τους «λύκους» που είδαν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να αποχωρεί από την αναμέτρηση λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, με τον Ντένις Βάβρο να παίρνει τη θέση του στο γήπεδο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ενοχλήσεις στον μηρό, όμως θα περιμένουμε το τέλος του παιχνιδιού ώστε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.
Η σχετική ανάρτηση:
⌚ 26′ | Infelizmente, Konstantinos #Koulierakis teve que deixar o campo sentindo algum incômodo. Denis #Vavro já está em campo.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.