Γενηδουνιάς: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μου»
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για τη μέχρι τώρα θητεία του στον Ολυμπιακό, για τους στόχους του και έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού που γιορτάζει σήμερα (10/3) τα 100α γενέθλια της.
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς προχώρησε σε δηλώσεις, ενόψει των 100ων γενεθλίων του Ολυμπιακού και μίλησε για τη μέχρι τώρα θητεία του με τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι η οικογένεια του. Ο Έλληνας πολίστας, ανέφερε επίσης ότι η καλύτερη του στιγμή, είναι η κατάκτηση του Champions League με τον Ολυμπιακό, το 2018.
Δήλωσε επίσης, ότι τα 10 χρόνια που έχει περάσει με τον σύλλογο του Πειραιά, αποτελούν τα καλύτερα της ζωής του. Μεγάλος στόχος του για το μέλλον, είναι να κατακτήσει το δεύτερο Champions League της καριέρας του, με τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Γενηδουνιάς:
Πως νιώθεις που είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού στα 100 χρόνια;
«Πράγματι, μια ιδιαίτερη σεζόν με πολλές απαιτήσεις. Νιώθω περήφανος και τιμή που έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω και να φέρω τίτλους με τους συμπαίκτες μου σε αυτόν τον σύλλογο, στα 100 του χρόνια».
Ακούς «Ολυμπιακός». Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;
«Πρωταθλητής».
Με μία λέξη, πως θα περιέγραφες τον Ολυμπιακό;
«Οικογένεια».
Πως είναι τα χρόνια σου στον Ολυμπιακό;
«10 χρόνια στον Ολυμπιακό έχουν περάσει πιο γρήγορα από ό,τι θα ήθελα, αλλά είναι 10 από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και ανυπομονώ για τη συνέχεια».
Θυμάσαι την ημέρα που ήρθες στον Ολυμπιακό;
«Ναι, ήταν το καλοκαίρι του 2015 και σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού από μικρό παιδί, ήταν από τις πιο περήφανες και χαρούμενες μέρες της καριέρας μου».
Η πιο ξεχωριστή σου στιγμή με τον Ολυμπιακό;
«Ξεκάθαρα, η πιο ξεχωριστή μου στιγμή με τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του Champions League, το 2018 στη Γένοβα
Ποιο είναι το όνειρο που έχει με την ομάδα;
«Να κατακτήσουμε κι άλλο ευρωπαϊκό και γιατί όχι παραπάνω από ένα».
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;
«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν συμπαίκτη, άλλα αν έπρεπε να διαλέξω, θα ήταν ο Φουντούλης ή ο Μπούσλιε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.