Βρετανία: Έσπασε αυτοκίνητο για να διαμαρτυρηθεί κατά του Μασκ αλλά… δεν ήταν Tesla
Στο βίντεο διακρίνεται ο 40χρονος να σπάει το αυτοκίνητο αξίας 44.950 λιρών με ένα κοντάρι - Επίσης, κρατά μια πινακίδα με μήνυμα που απευθύνεται στον Μασκ
Σε μία πραγματικά απίστευτη γκάφα υπέπεσε άνδρας από τη Βρετανία. Θέλοντας να διαμαρτυρηθεί κατά του Έλον Μασκ, κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο θεωρώντας ότι είναι Tesla.
Όμως ήταν… της Polestar, μιας εταιρείας που δε σχετίζεται με τον επιχειρηματία.
Ο δράστης, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι περίπου 40 ετών, εθεάθη να σπάει το ηλεκτρικό όχημα αξίας 44.950 λιρών με ένα μακρύ κοντάρι. Παράλληλα, κρατούσε μια αυτοσχέδια πινακίδα με μήνυμα που απευθυνόταν στον Μασκ.
«Έλον Μασκ πρέπει να πληρώσεις… Δεν θέλουμε ναζιστικό μίσος ή ναζιστικά σύμβολα», έγραφε χαρακτηριστικά.
Ένας κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα με κατηγορίες για εγκληματική φθορά, εμπρησμό και κατοχή επιθετικού όπλου σε δημόσιο χώρο. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή της έρευνας.
«Δεν προσπάθησε καν να τρέξει για να αποφύγει τη σύλληψη. Ήταν σοκαριστικό. Όταν χαλαρώνεις ένα απόγευμα, δεν περιμένεις να ακούσεις κάποιον να διαλύει ένα αυτοκίνητο», δήλωσε ο μάρτυρας.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και απευθύνει έκκληση για μάρτυρες που ενδεχομένως να έχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.
Η στιγμή που ο άνδρας σπάει το αυτοκίνητο
Στο στόχαστρο των Βρετανών ο Έλον Μασκ
Με το σύνθημα λογοπαίγνιο: «Don’t Buy a Swasticar» (Μην πάρετε το αυτοκίνητο σβάστικα) η Tesla του Έλον Μασκ έχει γίνει στόχος ακτιβιστών στη Βρετανία. Αιτία είναι η υποστήριξη του μεγιστάνα ιδιοκτήτη της προσώπων όπως ο φυλακισμένος Βρετανός ακροδεξιός ακτιβιστής Stephen Yaxley-Lennon (AKA Tommy Robinson ) και άλλων ακροδεξιών ομάδων όπως η «Britain First».
Ο Μασκ κατηγορήθηκε ότι πυροδότησε ρατσιστικό θυμό ενόψει των ταραχών κατά των μεταναστών στην Αγγλία το περασμένο καλοκαίρι και έχει επανειλημμένα ζητήσει την ανατροπή του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442