Superleague: Elite διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ – Ο Φωτιάς στο Περιστέρι
Τον elite Νορβηγό διαιτητή Ανδρέας Έσπεν Έσκας όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Superleague, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Πρώτης κατηγορίας στο ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης», ο Φωτιάς στο Περιστέρι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Superleague. Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19/01, 20:30) ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Νορβηγός διαιτητής, κατηγορίας elite, Ανδρέας Έσπεν Έσκας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Έρικ Γιαν Ένγκαν και Ισαακ Μπασένφκιν. Στο VAR θα είναι o Χάραλντ Τομ Χάγκεν με βοηθό τον Παπαδόπουλο.
Στο άλλο σημαντικό ματς ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ (19/01, 19:00), θα σφυρίξει ο Γερμανός, πρώτης κατηγορίας Σάσα Στέγκεμαν, ενώ στο Περιστέρι και στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19/01, 15:00) ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής της Superleague
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.