Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για τα επόμενα δυο χρόνια. Η «πράσινη» ΚΑΕ μέσω ανάρτησης στα Social Media έδωσε επίσημο χαρακτήρα στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Χουάντσο, με τον Ισπανό φόργουορντ να παραμένει κάτοικος Αθηνών μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έως το καλοκαίρι του 2027», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Χ» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα βίντεο με τα… πεπραγμένα του 29χρονου άσου.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έως το καλοκαίρι του 2027.
______________________________________
Panathinaikos BC AKTOR is pleased to announce the extension of its partnership with Juancho Hernangomez until the… pic.twitter.com/FKkGBxDtgM
Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη (2/1) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ένα story του στo Instagram… έδειξε την ανανέωση του συμβολαίου του Χουάντσο Ερναγκόμεθ για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, το ίδιο έκανε και ο Ισπανός, επίσης με ένα story. Τώρα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους Μπολόνια και τη νίκη του Τριφυλλιού, η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό φόργουορντ.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.