Μια μέρα μετά τις ουρές χιλιομέτρων στην Αράχωβα όπου επί ώρες ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα, νέο μεγάλο μποτιλιάρισμα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στα ορεινά των Τρικάλων, στο δρόμο για το Περτούλι.
Όπως αναφέρει το trikalavoice είναι χαρακτηριστικό ότι οι ουρές ξεκινάνε από… τα πεδινά τμήματα του νομού, από την Πύλη και συνεχίζονται μέχρι το Περτούλι, για περίπου 15 χλμ.
Πολλοί οδηγοί μάλιστα υποχρεώθηκαν σε αναστροφή, ενώ εκατοντάδες παραμένουν εγκλωβισμένοι για ώρες.
Δείτε βίντεο και εικόνες
Ουρές σε Καλάβρυτα και Παρνασσό
Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, ενώ πλήθος κόσμου προσπαθεί να φτάσει στα Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα, στα Καλάβρυτα το χιονοδρομικό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους πολίτες και για τον λόγο αυτό, οι αρχές συνιστούν σε όσους σκέφτονται να το επισκεφθούν, να μην το πράξουν, καθώς το πιθανότερο είναι να αναγκαστούν να γυρίσουν πίσω.
Μάλιστα, σύμφωνα με το tempo24, τα αυτοκίνητα προς το χιονοδρομικό είναι τόσα πολλά, που η αστυνομία αναγκάστηκε να σταματήσει την άνοδο των οχημάτων.
Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό στον Παρνασσό, καθώς στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι και έντονη χιονόπτωση, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το σαλέ, ενώ καθαροί είναι και οι δρόμοι.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.