Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα playoffs ανόδου του Nations League – «Κλείδωσαν» δύο, έρχονται άλλοι δύο
Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής στα playoffs ανόδου του Nations League, μετά την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο της League B.
Η Εθνική Ελλάδος έκανε το καθήκον της απέναντι στη Φινλανδία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League, ωστόσο το «δώρο» δεν ήρθε από την Ιρλανδία στο άλλο ματς του ομίλου και έτσι η Αγγλία κατέλαβε την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερη την Ελλάδα.
Αυτό σημαίνει ότι η «γαλανόλευκη» θα παίξει διπλούς αγώνες στα playoffs ανόδου στη League A με μία εκ των τρίτων ομάδων των τεσσάρων ομίλων του εν λόγου γκρουπ δυναμικότητας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει τον αντίπαλό του στη κλήρωση που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου (για τους αγώνες που θα διεξαχθούν 20 και 23 Μαρτίου) και ήδη γνωρίζει τους δύο από τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους που μπορεί να βγουν από την κληρωτίδα.
Από τον 2ο όμιλο της League A, η Ελλάδα μπορεί να βρει απέναντί της το Βέλγιο, που παρά την ήττα απόψε από το Ισραήλ με 1-0, κράτησε την τρίτη θέση στην ισοβαθμία.
Σίγουρα στους πιθανούς αντιπάλους είναι ήδη και η Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι, έχουν καταλάβει την τρίτη θέση στον 3ο όμιλο, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα από την Ολλανδία και μπορεί να βρεθούν στον δρόμο της Ελλάδας.
Όσον αφορά τους άλλους δύο ομίλους, τα πράγματα ακόμα για τον τρίτο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, καθώς στον 1ο Κροατία, Πολωνία και Σκωτία έχουν πιθανότητες να είναι τρίτες, ενώ στον 4ο όμιλο η Σερβία θέλει μόνο νίκη επί της Δανίας τη Δευτέρα (18/11, 21:45) για να αποφύγει τα playoffs για τη League B του Nations League.
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442