Μια ημέρα μετά τη νίκη επί των Γιούτα Τζαζ, οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις κάκιστες εμφανίσεις γνωρίζοντας… βαριά ήττα από τους Νιου Γιορκ Νικς με 116-94.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε από την πλευρά των ηττημένων έχοντας κάνει double double με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να ακολουθεί με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την ομάδα της Νέας Υόρκης ο Καρλ Άντονι Τάουνς ηγήθηκε με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Μάικαλ Μπρίτζες να ακολουθεί με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Χαρακτηριστικό της εικόνας των Μπακς ήταν ότι οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας ήταν και οι μόνοι με διψήφιο αριθμό πόντων, με τα «Ελάφια» να γνωρίζουν την έβδομη ήττα τους στη σεζόν (2-7).
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε 31:12 λεπτά είχε συνολικά 24 πόντους (11/20 δίποντα, 2/6 τρίποντα) ενώ παράλληλα πήρε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και 2 μπλοκαρίσματα, είχε 1 λάθος και 2 φάουλ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
LIVE: Μαυροβούνιο – Ελλάδα. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μαυροβούνιο – Ελλάδα για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ορισμούς του Λανουά. Δεν εμπιστεύεται όλους τους διαιτητές, εκτός από συγκεκριμένη τετράδα (Παπαπέτρου, Φωτιάς, Ευαγγέλου, Τσακαλίδης)