Μαρούσι: Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης σε δύο νεαρούς – «Μας περίμεναν για να μας επιτεθούν»
Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της ένοπλης επίθεσης εις βάρος δύο νεαρών στο Μαρούσι, από μαυροφορεμένα άτομα.
Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της ένοπλης επίθεσης που δέχθηκαν δύο νεαροί στο Μαρούσι, από δύο μαυροφορεμένα άτομα.
Τι ανέφεραν τα θύματα για την το περιστατικό της επίθεσης
Καρτέρι φαίνεται πως είχαν στήσει οι δύο δράστες, καθώς κάμερα ασφαλείας τους κατέγραψε να περιμένουν να αρπάξουν τα χρήματα από τους δύο 19χρονους. Πιο συγκεκριμένα, ο ένας μαυροφορεμένος άνδρας καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να φυλάει τσίλιες στον συνεργό του, ο οποίος με ένα όπλο στο χέρι απειλεί τα θύματα.
Οι δύο δράστες στο τέλος κλέβουν τα χρήματα και εξαφανίζονται από το σημείο.
«Δύο άτομα νεαρής ηλικίας μαυροφορεμένοι, ενώ περπατούσαμε στην οδό Δάφνης στο Μαρούσι, μας προσπέρασαν πεζή και μερικά μέτρα πιο κάτω κρύφτηκαν και μας περίμεναν για να μας επιτεθούν», ανέφεραν τα θύματα της επίθεσης.
Μαχαίρωσαν 17χρονο
Έναν εφιάλτη έζησε ένας 17χρονος σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης, όταν ένας άγνωστος δράστης αποπειράθηκε να τον ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού, κατά μεσημεριανή ώρα.
Όταν ο ανήλικος έφερε αντίσταση, ο δράστης τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και το έβαλε στα πόδια. Ο 17χρονος αιμόφυρτος έτρεξε μέχρι την δομή φιλοξενίας, όπου διαμένει για να ζητήσει βοήθεια.
Μαχαίρι έβγαλε 14χρονος σε σχολείο
Μαχαίρι έβγαλε στην Πάτρα ένας 14χρονος, μετά από λογομαχία που είχε με συμμαθητή του σε Γυμνάσιο. Ο ανήλικος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.
«Τον έβριζε λεκτικά, αυτό το παιδί πάει πρώτη γυμνασίου και στα καλά καθούμενα κάτι πήγε εκεί πέρα και του έλεγε του πιτσιρικά του δικού μου, ο δικός μου πάει τρίτη (Γυμνασίου) «θα σε κάνω… θα σε φτιάξω…» φύγε του λέει από εδώ! Και ξαφνικά του έβγαλε μαχαίρι. Αυτός έχει εξαφανιστεί», υποστήριξε ο πατέρας του θύματος.
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442