Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας για τη Serie A, η Νάπολι επικράτησε εκτός έδρας της Έμπολι με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κβαρατσέλια στο 63’.
Μεγάλη εμφάνιση και σαρωτική νίκη πέτυχε η Φιορεντίνα στην έδρα της Λέτσε, με τους Βιόλα να επικρατούν με το εμφατικό 6-0.
Νίκη και για την Κάλιαρι, που έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Τορίνο και πήρε το τρίποντο με 3-2.
Με το διπλό στις αποσκευές της επέστρεψε στη βάση της από τη Βενέτσια η Αταλάντα, μετά το 0-2 στο «Πιερλουίτζι Πέντζο».
Χθες, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της Serie A, η Γιουβέντους νίκησε την Λάτσιο στο Τορίνο με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Μάριο Γκίλα.
Στο «Στάντιο Τζιουζέπε Σινιγκάλια» του Κόμο, η Πάρμα προηγήθηκε με τον Μπόνι στο 20’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45’ με τον Παζ. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.
Στη Γένοβα, η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0 με τους Ορσολίνι (37’) και Οντγκαρντ (56’), αλλά η Τζένοα επέστρεψε και με δύο γκολ του Πιναμόντι (73’, 85’) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
H Μίλαν επικράτησε δύσκολα της Ουντινέζε με 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Τσουκουέζε στο 13’. Οι γηπεδούχοι στο 29’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ράιντερς, ενώ ακυρώθηκαν μέσω VAR δύο γκολ των φιλοξενούμενων.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Σήμερα ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Ligue 1, με την Μαρσέιγ στο βραδινό παιχνίδι να είναι σαρωτική στην έδρα της Μονπελιέ και να επικρατεί με το εμφατικό 5-0.
Στο μεσημεριανό παιχνίδι, η Λιόν διέλυσε εκτός έδρας την Χάβρη, με τους Λιονέ να πετυχαίνουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Οσέρ νίκησε εντός έδρας την Ρεμς με 2-1, ενώ Ναντ και Νις ήρθαν ισόπαλες 1-1, όπως και η Τουλούζε με την Ανζέ.
Χθες, η Παρί υποδέχθηκε το Στρασβούργο και επικράτησε με 4-2. Τα γκολ για τους Παριζιάνους πέτυχαν οι Μαγιούλου (18’), Ασένσιο (47’), Μπαρκολά (66′) και Λι Κανγκ Ιν (90′).
Στα άλλα δύο παιχνίδια του Σαββάτου, Μπρεστ και Ρεν ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τα γκολ των Ντε Καστίγιο (54’) και Ζότα (86’), ενώ η Λανς επικράτησε εκτός έδρας της Σεντ Ετιέν με 2-0. Φρανκόφσκι στο 20’ και Λαμπό Λασκαρί στο 79’ τα γκολ για τους νικητές.
Στην αναμέτρηση της Παρασκευής, που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής, Μονακό και Λιλ έμειναν στο 0-0.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην Σπαρτάκ Μόσχας, ο πρώην γενικός διευθυντής της ομάδας – Η ατάκα για «παράπλευρα έξοδα» και «σακούλες με χρήματα».
LIVE: Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19. Παρακολουθήστε live στις 09:00 την αναμέτρηση Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League.