Οι τραγικές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συνεχόμενες απώλειες βαθμών σε πρωτάθλημα και Europa League έχουν φέρει τον Έρικ Τεν Χαγκ στην πόρτα της εξόδου, με τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ολλανδού.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε» την πόρτα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά ο προπονητής της Ίντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που δέχθηκε από τον βρετανικό σύλλογο.
«Τις προηγούμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε στον Σιμόνε Ιντζάγκι τη δυνατότητα να αναλάβει άμεσα τη θέση του πρώτου προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, όμως ο Ιντζάγκι απέρριψε την πρόταση», αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Παλμέρι.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
JUST IN:
EXCLUSIVE:
Manchester United in past days offered to Simone Inzaghi to take over managerial job with immediate effect during international break but Inzaghi declinedhttps://t.co/cJWRcboZUR
Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυσοίωνο, με τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, να έχουν αρχίσει ήδη τις διαδικασίες για να αντικαταστήσουν τον Ολλανδό προπονητή.
Οσον αφορά στον Σιμόνε Ιντζάγκι, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στην Ίντερ τα τελευταία τρία χρόνια και έχει κατακτήσει 1 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ιταλίας και 3 Σούπερ Καπ, ενώ τη σεζόν 2022-2023 είχε οδηγήσει τους Νερατζούρι στον τελικό του Champions League (σ.σ ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.