Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ του οποίου επικράτησε με 32-21 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και έκανε το 2Χ2 στην Handball Premier. Παράλληλα, η Ένωση έφτασε τα 20 σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς ήττα από τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ο οποίος έχει να τη νικήσει από τις 16 Δεκεμβρίου του 2018.
Η ΑΕΚ είχε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ (5-2) και δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να την απειλήσει. Στο πρώτο τέταρτο το σκορ ήταν ήδη στο 10-2 και ουσιαστικά το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 25-14 και πήρε τελικά τη νίκη με 32-21.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.