Η Σέλτικ διέλυσε την Σλόβαν (5-1), διπλό με τριάρα για την Ντόρτμουντ (3-0)
Χάρη σε δύο γκολ του Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς η Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη με 3-0, ενώ η Σέλτικ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (5-1).
Η φιναλίστ του περσινού Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ, μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ του βασικού Χρήστου Τζόλη στο Βέλγιο, όμως κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Σε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι, με φάσεις και καλές στιγμές εκατέρωθεν, το σύνολο του Νουρί Σαχίν κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε η «χρυσή» αλλαγή, Τζέιμι Μπάιν-Γκίτενς, αρχικά στο 78ο λεπτό της συνάντησης και στη συνέχεια στο 86′. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Σερχού Γκιρασί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Στην Σκωτία, η Σέλτικ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, επικρατώντας εντός έδρας με 5-1, ξεκινώντας με το δεξί τη League Phase της διοργάνωσης.
Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Λίαμ Σκέιλς στο 17′ για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος όμως το θέαμα ανέβηκε κατακόρυφα.
Αρχικά στο 47′ ο Κιόγκο Φουρουχάσι έκανε το 2-0, ενώ εννέα λεπτά αργότερα, ο Άρνε Ένγκελς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Σλόβαν μείωσε σε 3-1 με τον Κέβιν Βίμερ στο 60′, αλλά στο 70′ ο Νταϊζέν Μαέντα έγραψε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Άνταμ Άινταχ στο 86ο λεπτό.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.
Το σημερινό (7/12) πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ που ξεχωρίζει από το μπάσκετ, όπως και το ΠΑΟΚ - Άρης από τη Super League