Η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για τον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/9) στις 19:00 (ΕRTSPORTS) στο Kλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.
Εκεί οι πρωταθλητές, θα διεκδικήσουν τον τρίτο τίτλο τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση και πρώτο για την ιστορική σεζόν 2024-2025, στην οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή και ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα, αφού η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπούς και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν και τη δύναμη της έδρας και με τη στήριξη του κόσμου τους που θα δώσει το παρών να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, ξεκινώντας ιδανικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Μιχαηλίδης: «Τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου στα 100 χρόνια»
«Αύριο αρχίζει για μας ή αγωνιστική περίοδος, με ένα ματς τίτλου και ένα ντέρμπι. Αντίπαλος μας ο ΠΑΟΚ που ανέκαθεν είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος και πάντα είχαμε δυνατά παιχνίδια απέναντι του. Θεωρώ πως η ομάδα είναι σωματικά, τακτικά και ψυχολογικά έτοιμη για έναν τέτοιο αγώνα. Δουλεύουμε σκληρά αυτόν τον ενάμιση μήνα και θα παρουσιάσουμε έτοιμοι για τον αγώνα. Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού θέλουμε και θα είναι τιμή μας να φέρουμε εμείς τον πρώτο τίτλο του συλλόγου σε αυτήν την ιστορική χρόνια. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει και να γίνει ο 8ος παίκτης μας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Κολοσσό, η ΑΕΚ υποδέχεται το Μαρούσι, ενώ δύο ακόμα σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι, κατά την πρώτη ημέρα της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ο Ντάνιελ Χάκετ αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και μιλώντας για το χειροκρότημα της εξέδρας, ο γκαρντ της Βίρτους τόνισε ότι είναι ένα στιγμιότυπο που θα το δείχνει στα παιδιά του...