Συναγερμός σήμανε στις λιμενικές και αστυνομικές αρχές, μετά το τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στην πύλη Ε8 του λιμένα Πειραιά.
Ειδικότερα, υπήρξε η πληροφορία ότι στο 8ο λιμενικό φυλάκιο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να αποκλείσει το δρόμο προς το λιμάνι, ενώ στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή προχώρησαν σε αποκλεισμό του χώρου και έλεγχο από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.
Λίγη ώρα αργότερα, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κάποιο ύποπτο αντικείμενο, με τους άνδρες του Λιμενικού να δίνουν και πάλι προς χρήση την πύλη Ε8.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας